GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mustafa Keçeci İlkokulu

Mustafa Keçeci İlkokulu

ONAT KUTLAR MAHALLESİ 55008 NOLU SOKAK NO 12 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
Vizyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getiren, çağdaş, demokratik, bilime inanan, vatanına, milletine bağlı, laik kendine güven duygusu gelişmiş, çağı anlayabilen, bilgiye ulaşma yollarını bilip kullanan, her şeyden önemlisi fikri ve davranışı iyi olan insanlar yetiştirip, topluma kazandırmak ve öğrencilerin yetiştirildiği bölgemizin etkili okulu olmak.
Misyon
Mustafa Keçeci İlkokulu olarak; Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasaların uygulanması ve geliştirilmesi, eğitim sürecindeki bütün bireyleri, milli değerleri benimsemiş, toplumla barışık, ulusal ve evrensel değerlerin bilincinde, bilimsel düşünebilen, bilgiyi kullanan, paylaşan, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş bireyler yetiştirilmesi için etkin ve kaliteli hizmet sağlamaktır.
08:30- 14:10
Toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Şehir Merkezi
Şehir Merkezine uzaklık 7 KM